VESLAČI TRENIRAJU PUNOM PAROM: Japanci dali dozvolu Vasiću

S. K.

19. 07. 2021. u 19:58

VESLAČI se već dva dana pripremaju na regatnoj stazi u Tokiju. Miloš Vasić se oporavio potpuno od kovida 19, na treningu za svaki slučaj nosi holter i ponovo se uigrava sa partnerom Martinom Mačkovićem u dvojcu.

ВЕСЛАЧИ ТРЕНИРАЈУ ПУНОМ ПАРОМ: Јапанци дали дозволу Васићу

Foto VSS/A. Nišević

Svaki minut maksimalno koristi i Jovana Arsić u skifu.

- Vasić je dobio dozvolu japanskih lekara, koji su ga detaljno pregledali i rekli da je sposoban za takmičenje. Njihov izveštaj dobio je i medicinski tim OKS. Na stazi i dvojac i Jovana izgledaju dosta dobro, ne oseća se mnogo da skoro dve nedelje nisu bili u čamcu. Verujem da će biti maksimalno spremni za kvalifikacije. Jovana startuje u petak, a Vasić i Mačković u subotu - raportira, za "Novosti", iz Tokija selektor Nikola Stojić.

Legendarni veslač zadovoljan je kako izgleda regatna staza.

- Staza je napravljena u jednoj staroj luci. Oko nas je dosta zidova, organizatori su se potrudili da voda ne pravi probleme takmičarima. Mislim da je fer staza, da su uslovi isti za sve, tako da ne bi trebalo da imamo probleme. Dobro je i to što smo samo 20 minuta vožnje autobusom od Olimpijskog sela. Do sada smo uvek bili daleko, u Londonu 2012. smo čak morali da iznajmimo kuću. Nadam se dobrim rezultatima - kaže Stojić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)