BEZ RONALDA I KEJNA: UEFA izabrala najbolju postavu na Evropskom prvenstvu

N.L.

13. 07. 2021. u 18:05

UEFA je izabrala idealni tim Evropskog prvenstva u kome su petorica Italijana, tri Engleza i po jedan fudbaler iz Belgije, Danske i Španije.

БЕЗ РОНАЛДА И КЕЈНА: УЕФА изабрала најбољу поставу на Европском првенству

FOTO: AP/Tanjug

Najbolja jedanaestorica na nedavno završenom šampionatu su: Đanluiđi Donaruma(Italija), Kajl Voker (Engleska), Leonardo Bonuči (Italija), Hari Megvajer (Engleska), Leonardo Spinacola (Italija), Pedri (Španija), Žoržinjo (Italija), Pjer Hojberg (Danska), Federiko Kjeza (Italija), Romelu Lukaku (Belgija) i Rahim Sterling (Engleska).

Za ovu postavu odlučila se stručna komisija UEFA koju čini 16 bivših igrača i trenera. Upečatljivo je da se u ovoj postavi nisu našla imena najboljih strelaca prvenstva sa po pet pogodaka, Portugalca Kristijana Ronalda i Čeha Patrika Šika, nije bilo mesta ni za prvog golgetera "Gordog Albiona" - Harija Kejna (četiri). Možda je malo iznenađenje izbor Rahima Sterlinga u špicu, koji nije briljirao u završnici turnira.

Kao što je poznato, za najboljeg fudbalera šamionata proglašen je fenomenalni golman "azura" Đanluiđi Donaruma, kome je to priznanje dodeljeno odmah nakon završetka finalnog meča. Takođe, mesto u prvom timu našlo se i za vezistu Španca, Pedrija (18), najboljeg mladog igrača EVRA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna