REAL TRAŽI DA SE MODRIĆ OPROSTI OD REPREZENTACIJE: Hrvatski vezista će igrati u Kataru

Novosti online

05. 07. 2021. u 10:46

LUKA Modić je jedan od najvažnijih karika u reprezentaciji Hrvatske. Najavio je da će se od dresa "vaternih" oprostiti posle Svetskog prvenstva 2022. godine.

РЕАЛ ТРАЖИ ДА СЕ МОДРИЋ ОПРОСТИ ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Хрватски везиста ће играти у Катару

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, Real Madrid želi sjajnog vezistu "samo za sebe". "Marka" prenosi zahtev "kraljevića" da se iskusni 35-godišnjak oprosti od nacionalnog dresa.

- Luka Modrić debitovao je za Hrvatsku 2006., sa samo 20 godina. Danas ima 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspeha u istoriji, svetskog srebra 2018. Njegova posvećenost Hrvatskoj je neupitna i cilj mu je bio da prestane da igra za reprezentaciju nakon SP-a 2022. godine - piše "Marka" i dodaje:

- Međutim, Modrićeva situacija je specifična. Produžio je ugovor sa Realom do leta 2022. godine, a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje šta će Modrić raditi tih šest meseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kom je planirao da se oprosti od Hrvatske. NIje mali broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja reprezentativnih dužnosti, ali on ni ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istovremeno igra sjajno za Real - navodi "Marka".

Modrić je jasnog stava da će se od reprezentativnog dresa oprostiti posle SP 2022. godine koji će se igrati u Kataru.

Podsetimo, za Nemačku više neće igrati Toni Kros, takođe igrač Reala koji je u 31. godini odlučio da ne nastupa za "pancere".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere