ANKETA "NOVOSTI": KO JE FAVORIT IGRAČA PARTIZANA NA EURO 2020? Danci svima mili, "azuri" najjači

M. BLAŽIĆ

04. 07. 2021. u 20:17

ITALIJANI su najviše pokazali, a na krov Evrope bi 11. jula mogli da se popnu Danci.

АНКЕТА НОВОСТИ: КО ЈЕ ФАВОРИТ ИГРАЧА ПАРТИЗАНА НА ЕУРО 2020? Данци свима мили, азури најјачи

Foto AP

Fudbaleri Partizana pomno prate zbivanja na Evropskom prvenstvu i ne kriju da posle svega što se na početku šampionata dogodilo sa Eriksenom, ali i zbog kasnijih odličnih partija, žele Šmajhela, Dolberga i društvo da vide kao nove fudbalske vladare na Starom kontinentu.

Vezista crno-belih Aleksandar Šćekić smatra da su Italijani i Englezi odskočili iznad ostalih.

- Italijani igraju ozbiljan fudbal, zasluženo su tu gde jesu. Englezi su bili dominantni protiv Ukrajinaca, mogli su i ubedljivije. Najviše su me neprijatno iznenadili Turci koji odlično guraju u kvalifikacijama, a ovde su ispali sa tri poraza i jednim postignutim golom. Navijam za Dance, igraju lepo, a i zbog svega što im se desilo.

Realnost po pitanju konačnog pobednika je, po Šćekićevim rečima, usmerena ka "azurima".

- Italijane vidim u finalu i kao pobednike, jer su do sada najviše pokazali sa visokim presingom, sjajni su po boku, ponavljaju se.

Na sličan način razmišlja i Lazar Marković.

- Posle prve utakmice Italijana rekao sam da će igrati bar u polufinalu. Oni su moji favoriti, moram da priznam da Englezi igraju dobro. Španci su malo i na sreću prošli, a drago mi je zbog Danaca posle svega što im se desilo da su stigli ovako daleko. Francuzi i Portugalci su razočarali. Od igrača je iskočio Spinacola, ostavio je sjajan utisak.

Kapiten crno-belih Vladimir Stojković, poput svojih saigrača, ne stavlja znak jednakosti između želja i realnosti.

- Navijam za Dance posle svega što im se dogodilo. S obzirom na sistem takmičenja očekivala su se neka iznenađenja, jer je bilo lako proći grupu. Voleo bih da Danska podigne pehar, ali onako realno gledano posle svega viđenog mislim da su Italijani najbliži trofeju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)