ŽEZUS KAO BRUS LI: Plasman Brazila u polufinale u senci incidenta koji je izazvao fudbalera Sitija (VIDEO)

N. I.

03. 07. 2021. u 20:52

FUDBALSKA reprezentacija Brazila je u polufinalu Kopa Amerika posle minimalne pobede nad Čileom (1:0). Ali, ceo svet ne priča o utakmici ili pobedonosnom golu rezerviste Lukasa Pakete u 46. minutu, već o onome što se dogodilo dva minuta kasnije. Napadač Mančester sitija Gebrijel Žezus je kung-fu potezom umalo osakatio čileanskog igrača Eugenija Menu.

ЖЕЗУС КАО БРУС ЛИ: Пласман Бразила у полуфинале у сенци инцидента који је изазвао фудбалера Ситија (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Bio je to potez dostojan Brus Lija, ali koji sigurno nije pripadao meču četvrtfinala velikog fudbalskog takmičenja.

Žezus je previsoko podigao nogu i njom udario u levo reme rivala, a argentinski sudija Lustao je odmah pokazao crveni karton Brazilcu. Tako su "karioke" skoro celo drugo poluvreme ostali sa igračem manje na terenu i grčevito čuvale vođstvo koje im je umalo izmaklo u 62. minutu kada je VAR zbog minimalnog ofsajda poništio gol Vargasa.

Drugi polufinalista Kopa Amerika je selekcija Perua koja je tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca savladala Paragvaj. U regularnom delu meča bilo je 3:3, iako je peru dva puta vodio sa 2:1 i 3:2, snjve do 90. minuta kada su Paragvajci obezbedili produžetke. U penal seriji je Peru promašio dva, a Paragvaj čak tri penala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna