ZVEZDA GA DOVELA KAO VELIKO POJAČANJE sada mu spremaju raskid ugovora...

Novosti online

08. 06. 2021. u 15:49

PRED aktuelnim šampionom Srbije Crvenom zvezdom nalaze se ozbiljne prirpeme za narednu sezonu.

ЗВЕЗДА ГА ДОВЕЛА КАО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ сада му спремају раскид уговора...

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-bele osim odbrane duple krune u domaćim takmičenjima očekuju i kvalifikacioni mečevi za UEFA Ligu šampiona koja i jeste jedan od glavnih ciljeva. 

Tim povodom uprava iz Ljutice Bogdana mora valjano da razmisli o odabiru tima koji bi se upustio u taj poduhvat. Veliki posao je završen dolaskom Aleksandra Dragovića, ali se još veći posao mora obaviti po pitanju igrača koji bi mogli da napuste Marakanu i rasterete budžet crveno-belih a jedan od fudbalera koji je gotovo otpisan sa spiska trenera Dejana Stankovića je Srđan Spiridonović.  

Spiridonović ravno pre godinu dana došao u Zvezdu kao veliko pojačanje. Međutim u dresu crveno-belih se nije dugo zadržao.

Ipak, kako prenosi Maxbet sport, njegova epizoda na Marakani je i definitivno završena u Beogradu mu se sprema sporazumni raskid ugovora ali postoji opcija i nove pozajmice ukoliko klubovi pokažu zainteresovanst. 

Spiridonović je kao krilni igrač od februara na pozajmici u turskom Genčlerbirligiju, koji je ispao iz Superlige Turske, čime je opcija otkupa pala u vodu. 

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)