ORLOVI STIGLI U JAPAN: "Znamo koga predstavljamo, osećamo težinu grba!

Novosti online

05. 06. 2021. u 20:53

FUDBALSKA reperezentacija Srbije odradila je prvi trening uoči prijateljskog meča protiv Jamajke, koji je na programu 7. juna.

ОРЛОВИ СТИГЛИ У ЈАПАН: Знамо кога представљамо, осећамо тежину грба!

FOTO: FSS

Selektor Dragan Stojković izveo je reprezentativce na teren stadiona u Miki sitiju, tridesetak kilometara od Kobea, na kojem će se odigrati prijateljska utakmica protiv Jamajke.

Utiske posle prvog treninga u Japanu izneo je defanzivac Marko Petković.

- Teren je odličan, uslovi su zaista fenomenalni kao što smo i očekivali. Posle dugog leta od Beograda, preko Dubaija, do Osake i specifičnih kontrola na aerodromu, konačno smo dočekali da se malo družimo sa loptom i sada je sve lakše. Svi smo prezadovoljni i nema razloga da tako ne bude do kraja našeg boravka u Japanu, rekao je Petković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

- Atmosfera je odlična. Tako je od prvog okupljanja kada je Mister preuzeo reprezentaciju i nastavilo se i sada na putu ka Japanu. Bože zdravlja da sačuvamo takvu atmosferu i neće biti razloga za brigu kada je reč o rezultatima, dodao je Petković.

Vremenska razlika i džet-leg nisu uticali na srpske fudbalere koji su u vrlo jakom ritmu odradili prvi trening u Miki sitiju, a Petković je istakao da nastupi u dresu sa nacionalnim grbom ne priznaju umor i pospanost.

- Čeka nas Jamajka, znamo koga predstavljamo, osećamo težinu grba koji nosimo na dresu. Imamo sasvim dovoljno vremena da se upoznamo sa kvalitetima oba rivala, nikoga nećemo potceniti, uopšte ne sumnjam da ćemo obe utakmice odigrati maksimalno i da nećemo razočarati, kaže Petković.

Prvi strelac domaćeg prvenstva, napadač Radnika iz Surdulice, Milan Makarić i dalje je pod utiskom jedne fenomenalne sezone koja se završila na najbolji mogući način, pozivom u A reprezentaciju Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)