LEGENDA Crvene zvezde Dragiša Binić je razočaran aktuelnom situacijom u državi.

Soko

01.06.2021. 14:21

Biniću svaka ti je na mestu,jedino si propustio da kažeš da su te starlete( kurve) došle u rijaliti zahvaljujući onima čija su pratnja bile.Da nije tih bitangi koje misle da mogu da upravljaju svetom nebi bilo ni starleta.U suštini,država je slučajno ili namerno izgubila kodeks kad je u pitanju moral.Naravno netreba zanemariti ni činjenicu da u Srbiji ima oko milion i trista hiljada nepismenih,možda to nekome odgovara.Naciju treba što više s luditi da bi neko nešto ulovio u mutnom.Naravno zna se i ko,moćnici u zemlji u kojoj zakon važi samo za obične i normalne građane.

sale

01.06.2021. 15:02

Tačno tako! Potrebno su nove zakone, za medije za decu za narod u celini! Na zapadu se to vidi, samo u zemlje transa je koje su te stvari naduvene, ove najniže grane nenormalno explodira. Dotle da je sledeča generacija totalno izgubit... Ne, to nikada tako nije bilo, to su neki pustili unapred a cilj je totalna destrukcija Familja i tako čovečanstvo!!!

Zile

01.06.2021. 16:35

Nekada su pravili viceve na Binicev racun (srneca ledja), a evo u poslednjih 20 godina nisam nista pametno cuo od nekog fudbalera do danas. Binicu, svaka ti cast.