LEGENDA ZVEZDE O PEVAČICAMA I STARLETAMA: Ima ih više nego fudbalera! I sav šljam iz države ti svaki dan puštaš narodu

Novosti online

01. 06. 2021. u 13:22

LEGENDA Crvene zvezde Dragiša Binić je razočaran aktuelnom situacijom u državi.

ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ О ПЕВАЧИЦАМА И СТАРЛЕТАМА: Има их више него фудбалера! И сав шљам из државе ти сваки дан пушташ народу

FOTO: N. Paraušić

Pre svega u društvu koje je, prema njegovom mišljenju, zatrovano rijalitijima koji niču iz dana u dan.

Na konstataciju novinara da ga je tokom karijere pratio status boema i kafanskog čoveka (ikao nikada nije konzumirao alkohol), Binić je "otvorio dušu":

- Da li ste nekada videli mene na slici sa nekom devojkom? Nekad su se igrači krili da ih ne vide sa nekim ribama, da ih ne nazivam pogrdnim imenima. Sa damama sumnjivog morala. Krio si se i od samog sebe. A danas vode fotografe i slikaju šatro starlete. To su sad nazvali starlete.

Binić je nastavio rafal po rijaliti programima Farmi i Parovima.

- Nekad si imao programe na televiziji gde si gledao kulturne emisije. Danas imaš Farmu i Parove. I sav šljam iz države ti svaki dan puštaš ovom narodu. Da li ti je naredio neko "preko" da to radiš ili puštaš da neka televizija ili pojedinci uzmu određeni novac? Ili ovde nešto nije u redu sa ovim narodom. I ti sad regrutuješ tu decu. Ja ne znam, u zadnjih nekoliko godina svi pevaju. Sve pevačice i pevači. Imamo više pevača nego fudbalera.

Zvezdino vihorno krilo ima spas za današnju omladinu, a to je gašenje televizora.

- Nekad se znalo šta je pevač i kakav treba da bude. Ono što je nekad bilo sramota, što se nekad krilo i pričalo tajno, to je sada najbitnije. Deca to gledaju, oblače se kao pevačice i starlete, ponašaju se tako... Tome na kraj mora da se stane. Mislim da to nije u redu. Osim dece i stariji su počeli da gledaju. Ja bih ugasio te televizije zakonom. Pazite, to je i ranije bilo, ali posle ponoći platiš, ukucaš i gledaš. Pusti narod da gleda sada normalno nešto - jasan je bio Binić.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)