KAKO BI REKAO DELBOJ - OPLJAČKANE STE: Bojsi iz "Mućki" se oglasio nakon što su Hurricane osvojile 15. mesto na Evroviziji

Novosti online

23. 05. 2021. u 14:52

BRITANSKI glumac Džon Čalis (78) najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije "Mućke" čestitao je Uragankama na osvojenom 15. mestu na Evroviziji, ali i istakao da smatra da su zaslužile bolji plasman na takmičenju.

КАКО БИ РЕКАО ДЕЛБОЈ - ОПЉАЧКАНЕ СТЕ: Бојси из Мућки се огласио након што су Хуррицане освојиле 15. место на Евровизији

Foto: Printscreen

- Izvinite dame - opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak 102 glasa više nego Engleska. Bravo - napisao je na svom Tviteru.

Inače, nakon druge polufinalne večeri, kada su članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević prošle u finale, poznati glumac je objavom na svom Tviteru pokazao koliko je bio oduševljen njihovim nastupom, vokalnim sposobnostima i plesačkim veštinama.

Ovo nije prvo njegovo obraćanje devojkama iz Hurricane grupe. On je veče pre finala objavio Tvit kojim je podržao Uraganke i Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja