NEMAŠ ŠARMA I NE ZNAŠ DA IGRAŠ FUDBAL: Miloš Biković otkrio šta mu je sve Dragan Bjelogrlić rekao pre uloge u čuvenom filmu (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2021. u 15:02

DANAS je Miloš Biković jedan od najuspešnijih glumaca, kako u Srbiji, tako i u Rusiji, iako ranije nije zamišljao da će tako brzo dostići današnju slavu.

НЕМАШ ШАРМА И НЕ ЗНАШ ДА ИГРАШ ФУДБАЛ: Милош Биковић открио шта му је све Драган Бјелогрлић рекао пре улоге у чувеном филму (ВИДЕО)

Arhiva

Mladog glumca proslavila je uloga Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video", koji je režirao Dragan Bjelogrlić. 

Miloš Biković se prisetio početaka i svoje najvažnije uloge koja mu je napravila preokret u životu, kao i saradnje sa Bjelom.

- Prvo mi je Dragan rekao: 'Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu'. Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: 'Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog', posle je još i tvrdio da nemam šarma i najveći problem je: 'Ne znaš da igraš fudbal'. I onda sam ja, osim treninga koji smo imali svi kolektivno, imao i sam treninge, sam sa loptom, a i individualne sa trenerom - ispričao je glumac Miloš Biković u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji.

A na pitanje kakav je Dragan Bjelogrlić kao reditelj, Miloš Biković kaže:

- Mi smo zajedno debitovali, on kao reditelj, ja kao glumac u tako velikom projektu. Mnogo obraća pažnju na glumce i ono što se dešava unutar glumca. Ne bavi se nekim rediteljskim ambicijama, nego, jednostavno, trudi se da iz glumca izvuče neku istinu i zna da ono što je najzanimljivije u filmu dešava se unutar samog čoveka. Film je pravljen od čoveka za čoveka. Mislim da je to njegov najveći kvalitet rediteljski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)