USKORO STIŽE I BEBA: Mia Borisavljević konačno otkrila kada pravi glamuroznu svadbu sa Bojanom Grujićem

Novosti online

16. 05. 2021. u 12:46

PEVAČICA Mia Borisavljević odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, gde je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o venčanju.

УСКОРО СТИЖЕ И БЕБА: Миа Борисављевић коначно открила када прави гламурозну свадбу са Бојаном Грујићем

Foto: Printscreen/Instagram

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

- Početkom jula - priznala je pevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati devojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donela na svet svoju prvu ćerku Emu.

- Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala - otkrila je.

Pevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge ćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu. Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

- Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Posle prvog porođaja sam nakon mesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje. Stvarno ću da požurim - kazala je ona.

- Mislim da ćemo se sledeće godine venčati. Sad smo baš poželeli to - rekla je Mia.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)