NAJINTIMNIJE FOTOGRAFIJE SEKE ALEKSIĆ: Pevačica objavila momenat sa porođaja i kako doji sina Jovana (FOTO)

Novosti online

12. 05. 2021. u 18:58

PEVAČICA Seka Aleksić podelila je na društvenim mrežama emotivne momente sa porođaja, trenutak kad je rodila svog drugog sina Jovana i fotografijom dok ga doji u naručju, raznežila.

НАЈИНТИМНИЈЕ ФОТОГРАФИЈЕ СЕКЕ АЛЕКСИЋ: Певачица објавила моменат са порођаја и како доји сина Јована (ФОТО)

Foto: Instagram

Seka se porodila 22. januara prošle godine i svom drugom sinu dala ime Jovan. Iako je prvobitno bilo planirano da se naslednik zove Isak, došlo je do promene.

Pevačica je, naime, sada prvi put podelila intimne fotografije sa porođaja i pokazala emotivan trenutak rođenja njenog sina Jovana, ali i njihovu prvu zajendičku fotografiju.

Foto: Printskrin Instagram

 

Inače, Seka i njen suprug Veljko imaju dva sina, Jakova i Jovana i ne kriju ogromnu želju za proširenjem porodice.

Foto: Printskrin

 

Ona je nedavno pričala je o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom.

- Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku - pričala je Seka. 

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)