PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SLOBE VASIĆA? Zbog nasilja u porodici pevač ide pred sud

Novosti online

08. 05. 2021. u 16:03

TUŽILAŠTVO u Novom Sadu navodno je podiglo krivičnu prijavu protiv Slobe Vasića zbog nasilja, koje je pevač počinio 2019. godine kada je nasrnuo na svoju tadašnju devojku, sa kojom se zabavljao mesec dana.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СЛОБЕ ВАСИЋА? Због насиља у породици певач иде пред суд

Foto: Printskrin/instagram/slobavasic_official

– Obaveštavamo vas da je nakon izvršenih provera utvrđeno da je ovo Tužilaštvo vezano za događaj povodom kog tražite informaciju, na osnovu člana 43. stav 2. tačka 5. Zakona o krivičnom postupku u vezi sa članom 495. i 499. stav 1. Zakona o krivičnom postupku, podnelo Osnovnom sudu u Novom Sadu optužni predlog protiv S.V. zbog krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194. stav 1. Krivičnog zakonika, koji postupak je u toku pred Osnovnim sudom u Novom Sadu – pisalo je navodno u saopštenju.

Povodom ovih navoda, Vasić se još nije oglasio.

Podsetimo, Sloba i njegova tadašnja devojka su prema rečima njenog brata bili svega mesec dana u emotivnoj vezi, a pevač se uselio u devojčin stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu, nakon samo 20 dana zabavljanja. 

Foto: Printskrin/instagram/slobavasic_official

 

Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju. Slobodana sam odgurnuo u predelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene – rekao je tada brat napadnute devojke za medije.

Osim toga, brat Vasićeve bivše je, takođe, istakao da pevač ima brojne finansijske probleme, zbog čega je bio pod pritiskom, te je bes i gnev učinio svoje.

Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je verovatno zbog toga pod pritiskom – zaključio je on.

Podsećanja radi, Sloba Vasić nedavno se venčao sa Jelenom Karajgić sa kojom ima ćerku Mariju, i na društvenim mrežama redovno pokazuju koliko su srećni.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna