IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA: Aco Pejović iskreno o tragediji i bolnoj godini

Novosti online

27. 04. 2021. u 20:58

PEVAČ Aco Pejović prvog maja održaće onlajn koncert, a povodom toga oglasio se za medije i progovorio o predstojećim praznicima i prošloj godini.

ИЗГУБИО САМ МАЈКУ И НАЈБОЉЕГ ДРУГА: Ацо Пејовић искрено о трагедији и болној години

Foto: Instagram/aco_pejovic

S obzirom na to da ćete Prvi maj provesti radno, kako ćete provesti Vaskrs?

- Vaskrs ću provesti kao i svih ovih godina u krugu svoje porodice. Svake godine odlazim u svoj rodni kraj, u Prijepolje i tamo ću biti tri, četiri dana. Budem par dana sa porodicom i onda se vraćam u Beograd svojoj kući.

Da li negujete neku tradiciju sa porodicom uoči tog najradosnijeg hrišćanskog praznika?

- Mi postimo, videćemo da li ćemo se pričestiti u subotu uveče kad počinje liturgija ili sutradan kad je malo veća gužva. Uglavnom od običaja to je pričešćivanje, kucanje jajima i porodični ručak kada smo svi na okupu.

Nažalost, godina iza Vas obeležena je tragičnim događajima. Na koji način ste se izborili sa gubitkom?

- To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života - rekao je Aco Pejović.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)