BILA JE ZVEZDA U "SREĆNIM LJUDIMA": Ne živim u Albaniji

Novosti online

21. 04. 2021. u 19:41

DEMANTI Zlate Numanagić prenosimo u celosti bez izmena.

БИЛА ЈЕ ЗВЕЗДА У СРЕЋНИМ ЉУДИМА: Не живим у Албанији

Foto: Printskrin

U skladu sa članom 83 Zakona o javnom informisanju i medijima, molim vas da objavite sledeći demanti:

Dana 04.04.2021. godine, u elektronskom izdanju ste objavili tekst pod naslovom "BILA JE ZVEZDA U SREĆNIM LJUDIMA: Danas živi u Albaniji, nećete verovati čime se tamo bavi (FOTO/VIDEO)", u kom tekstu je izrečena neistinita informacija, a na osnovu koje stvarate netačnu odnosno pogrešnu sliku o mom prebivalištu, za šta smatram da je usmereno protiv moje reputacije, lične bezbednosti, kao i moje egzistencije budući da nijedan poziv za snimanje serije/filma/reklame, od objavljivanja ovog teksta nisam dobila.

Imajući u vidu navedeno, ovim putem želim da demantujem sledeće:

1. "U restoranu, u kom se mahom služe mediteranski specijaliteti, osim njih dve radi lokalno osoblje"


2. "Danas živi u Albaniji, nećete verovati čime se bavi"

Restoran o kome pišete sam kao opremljeni lokal iznajmila 2016. godine i on nikada nije bio u mom vlasništvu. Taj restoran je radio od aprila do septembra te iste godine, nakon čega više nisam držala nijedan restoran u Albaniji (niti kao zakupac, niti kao vlasnik) niti sam, nakon tog perioda, živela u Albaniji).
Dakle, informacije da radim u sopstvenom restoranu u Albaniji i da živim u Albaniji nisu tačne, pa samim tim stvaraju pogrešnu sliku o meni u društvu.

Ovom prilikom Vas molim da objavite u pisanoj formi moj demanti zajedno sa mojom slikom na kojoj piše isto kao u Vašem objavljenom tekstu, ali sa razjašnjenjem da ne živim u Albaniji: "BILA JE ZVEZDA U "SREĆNIM LJUDIMA": Ne živim u Albaniji".

U Beogradu, 19.04.2021. godine,

Zlata Numanagić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)