KEJT MIDLTON KAO SAV NORMALAN SVET: Vojvotkinja povela decu u kupovinu, DŽordž i Šarlot naučili važnu lekciju

Novosti online

21. 04. 2021. u 19:31

POSLE sahrane princa Filipa kraljevska porodica okreće se svojim svakodnevnim obavezama.

КЕЈТ МИДЛТОН КАО САВ НОРМАЛАН СВЕТ: Војвоткиња повела децу у куповину, Џорџ и Шарлот научили важну лекцију

Foto: EPA

Tako sad deca princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža posle uskršnjeg raspusta vraćaju u školu.

Tako je Kejt Midlton sa dvoje svoje starije dece - princem DŽordžom (7) i princezom Šarlot (5) - otišla u kupovinu, a jedna tviterašica je otkrila kako je to izgledalo.

- Uvek sam bila fan Kejt Midlton. Danas je bila u jednoj od mojih radnji na Kings roudu sa DŽordžom i Šarlot, a zbog onoga što mi moj tim kaže o tome kako se ponašala prema njima i kako se deca ponašaju jedno prema drugom sada je volim još više - napisala je izvesna Aleksa.

NJen tvit privukao je mnogo pažnje, pa komentari ne prestaju da se nižu, a sve je naravno zanimalo kakva je Kejt kad nije okružena predstavnicima medija.

- Nisam bila tamo, ali je pričala s mojim timom. Deca su imala budžet kod su morala da se pridržavaju, sami su platili svoje stvari, svojim novcem. To su obična i dobro vaspitana deca i normalan roditelj koji radi pravu stvar, to je predivno - napisala je Aleksa.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja od Kembridža "kao sav normalan svet" ide u kupovinu, pa su je tako prošle godine videli kako sa ćerkom razgleda haljine, a jednom prilikom je uslikana kako sama izlazi iz jedne dečije knjižare.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)