DOPALA SAM SE TITU, ALI NISAM IMALA NAMERU DA GA ZAVEDEM: Iskrena ispovest Ruške Jakić - otkrila detalje o ljubavi i karijeri

Novosti onlajn

19. 04. 2021. u 11:42

RUŠKA Jakić, čuvena voditeljka emisije "LJubav i moda" je na Pink televiziji otvoreno govorila o svom odrastanju, ali i najtraumatičnijem iskustvu iz ranog detinjstva.

ДОПАЛА САМ СЕ ТИТУ, АЛИ НИСАМ ИМАЛА НАМЕРУ ДА ГА ЗАВЕДЕМ: Искрена исповест Рушке Јакић - открила детаље о љубави и каријери

Foto: Printscreen/Pink

- Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život, kada sam imala godinu dana upala sam u vrelu vodu i majke se molila da me nema, da se više ne mučim. Ali Bog je želeo da živim. Moj zadatak je da kroz svoj život pomažem ljudima, sve se završilo fantastično, čak nemam ni ožiljke - započela je.

- Kada mi je otac izašao iz logora, komunisti su ga osudili na smrt. Govorio je 7 jezika, a ja sam ga upoznala kad sam imala 15 godina. Brat me čuvao i bio strog prema meni, a jedanput mi je opalio šamarčinu jer se njegov najbolji drug meni udvarao. Odrasla sam sa mangupima sa beogradske kaldrme - rekla je.

Ruška se potom u emisiji "Premijera vikend specijal" osvrnula i na novac, te istakla da joj pare ne znače ništa.

- Ono što je dobro, jeste da živim isto sa 1000 evra, i sa 1000 dinara. Sa hiljadu dinara ću otići u kafić da popijem svoj najbolji kapućino, a kod kuće ću da jedem kačamak. Kupujem polovno, a najviše volim kinez. Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična! Otvorite vrata jer je život pred vama. Žene prave žrtve od sebe, a onda stvaraju nesrećnu decu - rekla je ona.

Ona je još jednom osvrnula naglasila da je Zdravko Čolić baš njoj posvetio hit "Ruška", a potom opisala i svoj susret sa Josipom Brozom Titom.

- Tek sam se zaposlila, a onda su došli Tito i Jovanka, a on je Jovanki pokazao prstom na mene. Verovatno sma mu se dopala. Nisam imala nameru da zavedem Tita, lepše mi je ovako - ispričala je.

Iznela je intimne detalje o svojim brakovima:

- Najveća laž je kada vas dovedu tamo da se zakunete na večnu ljubav. Ja sam tri puta srećno razvedena žena, obožavam svoje muževe. Bila sam srećna dok sam ih volela, a onda sam otišla. Meni je ljubav pokretač. Mene je poslednji muž prevario. On je hteo da seče vene, ali je uzeo muža naopako. Nazvala sam ga i rekla mu: "To što si me prevario nema veze, moja ćerka te zavolela, moji roditelji te obožavaju..." On je plakao" - govorila je Ruška.

Jedna godina u životu joj je bila posebno teška:

- U jednoj godini su mi umrli i otac i majka, uginuo pas, muž ostavio, ćerka otišla na studije... Moja odluka je bila da učim, borim se, zatvorim vrata, i evo me danas. To je najteža godina u mom životu. Posle televizije su govorili 'Pogledaj kako je Ruška propala', jer sam radila na sajmu. Prodavala sam garderobu, baš me briga, zarađivala sam po hiljadu maraka dnevno. Najlakše je odustati od života i reći ja sam očajna", rekla je Ruška.

- Kad sedim sama u kafiću, pitaju me 'Što ti sediš sama?', a ja kažem 'Sa Ruškom je najlepše! - zaključila je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mime Nikolić

19.04.2021. 12:47

Blago tebo Ruška, "lepotice". Traješ večno, poput mumije, na koju neodoljivo podsećaš ! Sretni su muškarci koji su tebe ljubili, jer ti si oličenje večno lepe i zaljubljene žene ! Tvoj optimizam je legendaran i podstrek je svim ženama koje su razočarane u život i koje su imale nameru da ga zbog izgleda prekinu. Kada si ti ne jednom, već 3 puta, uspela da se udaš, to je najbolji pokazatelja, da će svaka žena, ma koliko bila daleko od lepote, uspeti da nađe svog dragog ili svog muža !!!