POSLEDNJA PORUKA ZA NASTRADALU KOLEGINICU: Bivša voditeljka emisije "Kuća od srca" uputila potresne reči Jasmini - Voli te tvoja mrša (FOTO)

Novosti onlajn

17. 04. 2021. u 15:49

JELENA Matijašević, nekadašnja voditeljka emisije "Kuća od srca", oprostila se na Instagramu od Jasmine Mihajlović (47), organizatorke tog humanitarnog serijala, koja je juče nastradala u saobraćajnoj nesreći.

ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ЗА НАСТРАДАЛУ КОЛЕГИНИЦУ: Бивша водитељка емисије Кућа од срца упутила потресне речи Јасмини - Воли те твоја мрша (ФОТО)

Foto: Instagram

- Nepravda. Nemoguće!!! I dalje ne verujem!!! E debela, zvali me novinari da me pitaju kakva si bila. Ja im rekla da ne postoji jedna reč koja može da te opiše! Ne postoji! Bila si majka, baka, prijatelj, borac, vredan radnik, duša, poštena, lojalna, verna! Hvala ti što si bila deo mog života! Hvala ti što si sa mnom delila ručak, kafu, vodu, cigare, tajne, krevet, sobe, sreće i tuge! Voli te tvoja mrša - napisala je Matijašević poslednju poruku za nastradalu koleginicu.

Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Mihajlovićeva je poginula, a njen kolega Zoran S. teško je povređen u udesu koji se dogodio juče na Ibarskoj magistrali kod Lađevaca. Ekipa serijala "Kuća od srca" radila je na obnovi kuće porodice Đurović, a u trenutku nesreće išli su po materijal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)