GLUMICA IZVREĐALA SRBE, PA ISPLIVALI NOVI DETALJI: Kolega koji je u Beogradu snimao sa njom o našoj zemlji pričao je ovako (FOTO)

D.B.

05. 04. 2021. u 19:50

AMERIČKA glumica Elizabet Olsen šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji.

ГЛУМИЦА ИЗВРЕЂАЛА СРБЕ, ПА ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Колега који је у Београду снимао са њом о нашој земљи причао је овако (ФОТО)

Foto: Printscreen

Ona je bila u Srbiji, te je "preporučila" da tamo niko nikad ne ode.

- Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju - izjavila je glumica koja, očigledno, nije neki poštovalac knjiga i obrazovanja, ali ni kulture.

- Ne znaju da se ponašaju u bioskopu, nemaju manire, pričali su sve vreme i to me je strašno nerviralo - izjavila je Elizabet i dodala da je bila zahvalna što "film nije bio sinhronizovan".

Ona je u Beogradu boravila 2012. godine, kada je snimala film "U tajni", a njen partner u ovom ostvarenju bio je poznati glumac Tom Felton, koji se proslavio ulogom Draka Melfoja u filmovima o Hari Poteru.

On je tada često objavljivao fotografije sa lica mesta i govorio koliko uživa u našem glavnom gradu. Čak je i dao nekoliko intervjua lokalnim medijima što je prava retkost kad nam dolaze strane zvezde.

Tokom svog dvomesečnog boravka u Beogradu, svakodnevno je na društvenim mrežama fanove obaveštavao o tome gde se nalazi i delio utiske o srpskoj prestonici.

Između ostalog, otkrio je da je probao odlične palačinke, kao i da su u Beogradu svi veoma prijateljski nastrojeni.

Glumac je čak naučio i par reči na srpskom jeziku, što je podelio i na Tviteru.

Foto: Printscreen

 

Koliko mu je prijao boravak u Beogradu govori i činjenica da je o njemu govorio i 2014. i 2015. godine.

Tada je rekao da je voleo da snima u Srbiji, ali i pokazao veliku humanost kada je zamolio sve da pomognu humanitarnoj organizaciji "Zaboravljene šape" koja se u našoj zemlji bavi spasavanjem napuštenih pasa.

Te 2012. godine često je pitao za preporuke koja mesta da obiđe u Beogradu, a koliko mu se dopalo govori i činjenica da je njegova majka iz Velike Britanije došla u Srbiju.

U Beogradu je upoznao i mnoge obožavaoce, koji su bili oduševljeni njegovom skromnošću i spremnošću da, i pored obaveza na snimanju filma, izdvoji vreme za svaki autogram, fotografiju i razgovor.

Foto: Printscreen

 

U oktobru prošle godine glumac je na društvenoj mreži Tiktok uživo razgovarao sa fanovima, a među njima bila je i devojka iz Srbije.

Nakon što ju je uključio, Tom je rekao, “Zdravo, odakle si”, na šta mu je ona odgovorila, “Ana iz Srbije”.

U tom momentu, njemu se na licu pojavio veliki osmeh, pa je dodao, “Iz Srbije? Da li si iz Beograda?” Tom je pritom baš rekao “Beograd” na srpskom, a ne “Belgrade”, što govori da srpski nije zaboravio!

- To je sjajno, ja volim to mesto, proveo sam tamo dva meseca pre mnogo godina, prelepo je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a