AMERIČKA GLUMICA BRUTALNO IZVREĐALA SRBE: Zemlja postoji tek 13 godina, nemaju manire! (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 14:51

AMERIČKA glumica Elizabet Olsen šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji.

АМЕРИЧКА ГЛУМИЦА БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАЛА СРБЕ: Земља постоји тек 13 година, немају манире! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ona je bila u Srbiji, te je "preporučila" da tamo niko nikad ne ode.

- Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju - izjavila je glumica koja, očigledno, nije neki poštovalac knjiga i obrazovanja, ali ni kulture.

- Ne znaju da se ponašaju u bioskopu, nemaju manire, pričali su sve vreme i to me je strašno nerviralo - izjavila je Elizabet i dodala da je bila zahvalna što "film nije bio sinhronizovan".

Ono što je svima zapalo za oko je smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave.

Inače, intervju sa glumicom je na Jutjubu objavljen 2020. godine, a sada se šeruje po društvenim mrežama.

Potom je glumica pokušala da se “opravda”, ali se time dodatno ukopala.

– Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo šest dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga – rekla je ona i tako pokazala da za više od četiri meseca boravka u Srbiji nije naučila ništa o istoriji naše zemlje.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, ne tako davne 2012. godine, dok je boravila u Srbiji zbog snimanja filma “Tereza Raken”.

O boravku Elizabet Olsen u Beogradu malo se znalo, jer je osnovni zadatak produkcije da se zvezde maksimalno zaštite i čuvaju od kontakta sa medijima za vreme snimanja. Ipak, ona je tada napisala nekoliko poruka na svom Tviter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni