"POJAVIO SE KRVAV, TRESAO SAM SE OD STRAHA": Na snimanju filma "Lajanje na zvezde" Nikola Đuričko je jedva izbegao smrt!

Novosti online

18. 03. 2021. u 00:20

FILM "Lajanje na zvezde" i dan danas jedan je od najomiljenijih među domaćom publikom. Međutim, gotovo niko ne zna da je glumac Nikola Đuričko na snimanju jedva izbegao smrt.

ПОЈАВИО СЕ КРВАВ, ТРЕСАО САМ СЕ ОД СТРАХА: На снимању филма Лајање на звезде Никола Ђуричко је једва избегао смрт!

Foto. K. Mihajlović

Naime, direktor fotografije pomenutog filma Veselko Krčmar otkrio je šta se dešavalo na snimanju.

Našem poznatom glumcu Nikoli Đuričku ovo je bila prva uloga na filmu – glumio je sportistu Milića Gavranića.

Kao mlad glumac, željan dokazivanja, Đuričko je tada u želji da što verodostojnije odglumi scenu na pruzi, kasnije krenuo u odnosu na znak koji mu je signaliziran. Glumac je čekao da mu se lokomotiva približi, pa tek onda krenuo da trči.

- Onda se okliznuo i pao. U trenutku sam se uplašio da će ga stvarno voz pregaziti. Bacio sam kameru, krenuo ka njemu, ali srećom, neko u blizini ga je već podigao. Kad je voz prošao, Nikola se pojavio sav krvav. Naravno, prekinuli smo snimanje, tresao sam se od straha - pričao je svojevremeno Krčmar.

Na radost svi prisutnih, kao i mnogobrojne publike koja već više od dve decenije prati i ceni rad poznatog glumca, Nikola Đuričko se izvukao iz neprijatne scene, a godinama kasnije nizao je sve bolje uloge u domaćim filmovima.

Foto: Printskrin

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)