OVAKO JE DRAGOLJUB ĐURIČIĆ GOVORIO O KORONI: Ovo je najozbiljnije vanredno stanje u mom životu

Novosti online

15. 03. 2021. u 15:34

BUBNjAR Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica virusa korona.

ОВАКО ЈЕ ДРАГОЉУБ ЂУРИЧИЋ ГОВОРИО О КОРОНИ: Ово је најозбиљније ванредно стање у мом животу

Foto: Printksrin

- Sve ima svoj pik, pa tako i virus korona. Broj zaraženih kod nas će se popeti, a potom će početi da opada, jer to je prirodan proces - poručio je tada on.

Sebe je tada opisao kao veoma lojalnog građanina koji poštuje sve odluke, uredbe, a sebe je dva dana pre nego što je uopšte stupila na snagu odluka o zabrani izlaska starijima od 65 godina muzičar stavio u karantin.

- Ovo je najozbiljnije vanredno stanje u mom životu. I nije ovako samo kod nas, već u celom svetu. Svi su se suočili sa pitanjem kako se izboriti protiv ovoga i moram da kažem da me je Evropska unija razočarala, pala je na ispitu. Ovo što doživljavaju Španija i Italija je strašno. Cifre koje su rezultat virusa korona su katastrofalne. Zato su ove mere koje su kod nas sprovedene pozitivne. Policijski čas možda nije popularan, ali je neophodna mera. Mislim da je dobar potez i ovo sa halom na Beogradskom sajmu - rekao je tada poznati muzičar.

Dragoljub Đuričić je tada istakao da nikakvog straha, uprkos teškoj situaciji izazvanoj virusom korona, nema:

- Za sebe se ne ne plašim. Znate, imam dosta godina i u životu sam prošao mnogo toga. Ali svestan sam da čuvajući sebe, čuvam i druge. Zato sam sebe i pre mera stavio u izolaciju. Svako ima pravo na život i to mu se ne sme oduzimati - rekao je tada bubnjar.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!