POSLEDNJIH MESECI ŽIVEO JE POVUČENO I GAJIO VOĆE: Ovako je govorio Dragoljub Đuričić - "Život je satkan od malih radovanja"

Novosti onlajn

15. 03. 2021. u 15:30

ČUVENI bubnjar Dragoljub Đuričić izgubio je danas bitku sa korona virusom, a poslednje mesece života proveo je daleko od očiju javnosti.

ПОСЛЕДЊИХ МЕСЕЦИ ЖИВЕО ЈЕ ПОВУЧЕНО И ГАЈИО ВОЋЕ: Овако је говорио Драгољуб Ђуричић - Живот је саткан од малих радовања

Foto: Arhiva "Novosti"

Tokom pandemije, Dragoljub se povukao u medijsku ilegalu i vreme posvetio voćarstvu.

Gajio je voće u svojoj bašti, te fotografije često postavljao na društvene mreže, ne skrivajući koliko ga to opušta i čini srećnim.

U jednom od poslednjih intervjua, govorio je o tome šta njegov život čini ispunjenim. Na pitanje šta u njemu budi sećanje na dane kada mu je majka sedmično ili mesečno kupovala jednu karamelu, za crnogorsku "Graciju"odgovorio je:

– Ukus je svakako manje značajan, iako je svež kao da su od juče. Osećanje šta znači radovanje, to je osećaj koji me ni danas ne napušta. Danas deca odrastaju a da ne znaju šta je osećaj radovanja malim stvarima. Život je satkan od malih radovanja, isprepletan je sitnicama, jer je krupnih sitnica vrlo malo. Krupan je završetak škole, ženidba, postajanje roditelja, dok male sitnice koje se događaju svaki dan život čine ispunjenim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)