MANEKENKA OBJAVILA DA JE POSTALA MAMA: "Moj sin će sam odlučiti da li je rodno dečak ili devojčica" (FOTO)

Novosti online

11. 03. 2021. u 23:17

MODEL i glumica Emili Ratajkovski je postala mama. NJen suprug Sebastijan Ber Meklard 8. marta postali su ponosni roditelji sina Silvestera Apolo Bera.

МАНЕКЕНКА ОБЈАВИЛА ДА ЈЕ ПОСТАЛА МАМА: Мој син ће сам одлучити да ли је родно дечак или девојчица (ФОТО)

Foto: EPA

Emili se 11. marta na Instagramu oglasila i objavila fotografiju sa sinom.

- Silvester Apolo Ber nam se pridružio. Došao je na ovu planetu 8. marta. Najlepše jutro u mom životu puno ljubavi - napisala je glumica.

Emili Ratajkovski je privukla veliku pažnju prošle godine posle intervjua za magazin "Vogue" za koji je otkrila da ne želi da vrši rodni pritisak na svog sina, već će ga odgajati tako da sam preuzme rodnu ulogu koju želi - dečaka, devojčice ili koju god da poželi.

- Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori - rekla je Emili.

Glumica je rekla sudbonosno da u februaru 2018. godine. Tokom trudnoće bila je veoma aktivna na Instagramu i objavljivala kako prolaze meseci u drugom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)