REM ODBUSTAVIO POSTUPAK ZBOG "ZADRUGE": Tužilaštvo u Rumi odbacilo prijavu Stanije Dobrojević protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji

V.C.S.

25. 02. 2021. u 12:19

SAVET Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije „Pink“ zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika „Zadruge“ u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara Srbije.

РЕМ ОДБУСТАВИО ПОСТУПАК ЗБОГ ЗАДРУГЕ: Тужилаштво у Руми одбацило пријаву Станије Добројевић против Кристијана Голубовића због претњи

Foto Youtube/Zadruga Official

Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu rekao: „Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini za ono što mi je uvredila decu. I ubiću svakog u životu ko mi bude spomenuo dete“.

Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji „Pink“, koji je Savet Regulatora juče obustavio.

Na sajtu REM-a je objavljeno da su članovi obavešteni kako je nadležno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog pretnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi. Stavu tužilaštva se pridružila i većina članova REM-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)