PREMINUO POZNATI GLUMAC: Predvideo je svoju smrt, a ostaće upamćen po čuvenoj seriji

Novosti online

07. 02. 2021. u 17:03

ZASLUŽNA umetnica Rusije Eleonora Šaškova rekla je šta je prethodilo smrti njenog kumčeta - zvezde serije Brigada (Sašina ekipa) Vitalija Alšanskog.

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Предвидео је своју смрт, а остаће упамћен по чувеној серији

Foto: Printskrin

On je umro u svom stanu u ulici Vernaja. Vitali je prestao da komunicira sa ljudima pre nekoliko dana i policija je morala da otvori vrata njegovog doma.

Šaškova, poznata po ulozi Stirlicove supruge u filmu „Sedamnaest trenutaka proleća“, kuma je Vitalija Alšanskog.

- Bili smo prijatelji sa Vitalijevom majkom, ona je umrla pre 8 godina, bio je veoma zabrinut nakon njene smrti, mnogo je voleo - rekla je Eleonora, prenosi Mk.ru.

- Ne tako davno bili smo s njim na njenom groblju, Vitali je tada rekao: „Uskoro ću i ja ležati ovde“.

Pre otprilike pet godina počeli su problemi s poslom, nigde ih nisu pozivali na snimanje, jedino što su bili pozvani u šaljiv program na jednom od kanala, ali to mu, naravno, nije odgovaralo. Bio je, najblaže rečeno, lošeg raspoloženja.

- Čekao je pozive, ali ih nije bilo. U poslednje vreme Vitaliju je jako porastao krvni pritisak, ponekad i do 240. Živeo je sam, nedavno je sestru prijavio u svom stanu. Gotovo svakodnevno smo ga kontaktirali, ali pre nekoliko dana je prestao da komunicira. Tada sam otišla do njega i zajedno sa policijom uspela sam da uđem u stan, gde je pronađen mrtav - izjavila je Šaškova.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade