SPOJ EMOCIJE I MODERNE PRODUKCIJE: "Neverne bebe" i Skaj Vikler snimili "Reku ljubavi"

M. Ć.

30. 01. 2021. u 06:34

GRUPA "Neverne bebe", koja već duže vreme priprema novi album, objavila je još jedan najavni singl "Reka ljubavi", a gost u pesmi je Skaj Vikler.

СПОЈ ЕМОЦИЈЕ И МОДЕРНЕ ПРОДУКЦИЈЕ: Неверне бебе и Скај Виклер снимили Реку љубави

Foto ATA Images

Do neobične saradnje je došlo tako što je vođi benda Milanu Đurđeviću u jednom trenutku, dok je preslušavao numeru, palo na pamet kako bi se dobro uklopila rep deonica. Kako navode "bebe", Vikler je emotivan tekst za svoj deo napisao za svega dvadesetak minuta, a odmah zatim i snimio u studiju.

Spot je, zbog cele situacije sa pandemijom kovida 19, bio "u bunkeru" šest meseci, jer su "bebe" smatrale da je neumesno da ga puštaju kad se ljudi bore za goli život. "Reka ljubavi" predstavlja, prema njihovim rečima, bend u malo drugačijem izdanju. Ova pesma, kako komentarišu mnogi na internetu, odličan je spoj njihove prepoznatljive emocije i moderne produkcije.

Foto ATA Images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)