"NE MOGU DA DOĐEM DO VAZDUHA": Petar Božović šokiran svedočenjem mladih glumica - "Otvaraju se velike stvari..."

Novosti online

25. 01. 2021. u 15:36

НЕ МОГУ ДА ДОЂЕМ ДО ВАЗДУХА: Петар Божовић шокиран сведочењем младих глумица - Отварају се велике ствари...

Foto: Printscreen

SLAVNI glumac Petar Božović duboko je potresen bolnim ispovestima mladih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su ispričale sve o silovanju i seksualnom zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Petar Božović kaže da se nakon potresnih priča mladih i perspektivnih glumica oseća kao da mu je neko izbio vazduh.

- Znate šta, moj utisak je da doživljavam to kao direktan udarac u pleksus, koji mi je izvukao vazduh, te još uvek ne mogu do njega da dođem. Nadam se da kada budem došao, da ću moći trezveno da kažem. Šok je veliki. Pitanje nije pojedinačno. Otvaraju se mnoge stvari, svi pričaju o tome. Voleo bih da nešto kažem, ali ne pod ovim utiskom, nego hladne glave i kako to mislim - kaže glumac.

Podsetimo, Milena i Iva su prijavile Miku Aleksića i obe su prošle nedelje saslušane u Tužilaštvu.

Milena Radulović iznela je u javnost da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina, kao i da se to ponavljalo, a Iva je takođe ispričala da je seksualno uznemiravana i zlostavljana od strane učitelja glume

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

ZALIV tacka NET

25.01.2021. 19:52

Kako to bre devojka od 17god (to vise nije devojcica) moze biti silovana 7 puta !? Meni je tesko da poverujem da bise neka devojka vracala posle prvog puta u tu skolu....i preko svega njih ukupno oko 20 tako. Pa koliko je to devojaka, roditelja i niko nista da provali? Meni je neverovatno!

pera

17.02.2021. 17:57

@ZALIV tacka NET - Silovanje nije jedini vid seksualnog maltretiranja.. Ovde verovatno nije u pitanju klasicno silovanje vec jedan oblik seksualnog izivljavanja izopacenog coveka nad devojcicom - devojkom. Kakve su mu uostalom to metode - umivanje kao kazna, citanje molitvi.. U pitanju je manipulator sa seksualnom devijacijom. Svakako treba osuditi takve tipove ali to treba da uradi sud, nisam za medijski linc jer to vrlo lako moze da se zloupotrebi, sutra ce napasti nekog i razvlaciti ga po medijima ni krivog ni duznog.