MOJ UNUK ĆE BITI KRALJ SURČINA: Pevačica Goca Božinovska ne krije sreću zbog prinove, a evo šta će pokloniti bebi

Novosti online

24. 01. 2021. u 22:26

МОЈ УНУК ЋЕ БИТИ КРАЉ СУРЧИНА: Певачица Гоца Божиновска не крије срећу због принове, а ево шта ће поклонити беби

Foto: Arhiva VN

PEVAČICA Goca Božinovska ne krije sreću zbog saznanja da je emotivna partnerka njenog sina Mirka Šijana, Bojana Rodić, trudna. Ona je otkrila da još uvek nije razmišljala o poklonu koji će dati bebi.

- Još uvek nisam imala vremena da razmišljam o poklonu. E, sad, da li će biti zlatnik, posrebrena kašičica sa inicijalima ili dijamant, videću. Sigurno ću sve što sam stekla i sve što imam da ostavim unučetu. Ma ima da živi kao kralj ili kraljica. Još ako bude muško biće to kralj Surčina - poručila je Goca za "Star" i dodala:

- Sve što postoji na moje ime biće prebačeno na unuče. Samo da se oni vole i da budu srećni, a ja ću sve učiniti da tako bude dok sam živa. Ja sam se upoznala sa Bojaninom mamom Danijelom. Tatu još nisam upoznala, ali nadam se da ću i njega uskoro. Najbitnije je da su naša deca napravila nešto da nas spoje.

- Danijela mi je rekla da su presrećni iako već imaju jednog unuka Željka, raduju se. Zaslužili su, imaju troje divne dece i treba da imaju desetoro unučića. Bojana je i dalje ona mila i lepo vaspitana devojka, nije se razmazila u trudnoći, ma i da jeste ima pravo na to - dodala je Božinovska.

- I dalje ima onaj osmeh na licu kad ustane. Poljubi me svako jutro i pita me je l' treba nešto u prodavnici da trkne po to. Ja joj kažem: Sedi, dete, gde ćeš, kupiću ja, čuvaj se, odmaraj se... Ma, dete je vaspitano kao što sam ja vaspitavala moje ćerke Jelenu i Zoranu, zato se i slažemo od prvog dana.

(Star)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dragoljub m v p

25.01.2021. 02:19

Po intelektualnom delu koje sam stvorio ja sam kralj Surcina, Srema, Vojvodine, Srbije, Sveta, Kosmosa, ... ali nemam narod kojem sam potreban, tako da mi je sasvim svejedno ko ce kraljevati Surcincima; koji imaju sisteme vrednosti koje imaju. Ne da sam kralj bez zemlje, nego sam kralj bez naroda. P.S. Rodjen sam u Surcinu 1. Jula 1948 u ulici Orackoj br. 9 odmah ispod fudbalskog igralista koje je posle prebaceno na kanal. Moj otac je imao jako mocan mozak ali primarno lose upotrebljen: bio kralj sebicnosti i zatucanosti; porodicni grubijan svetskog kalibra. Majka je takodje imalo jako mocan mozak i takodje jako lose upotrebljavan jer je bila intrigantkinja svetskog kalibra, mada na seoskoj sceni.