KARLEUŠA I TOŠIĆ ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE SKORO DVE GODINE: Objavljeni snimci na kojima se najbolje vidi u kakvom su odnosu (FOTO)

Novosti onlajn

20. 01. 2021. u 14:39

DUŠKO Tošić proslavio je sinoć svoj 36. rođendan.

КАРЛЕУША И ТОШИЋ ЗАЈЕДНО У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ СКОРО ДВЕ ГОДИНЕ: Објављени снимци на којима се најбоље види у каквом су односу (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram

Malu rođendansku proslavu priredio je u jednom od prestoničkih restorana, a među zvanica su se pored porodice, Jelene Karleuše i ćerkica Atine i Nike, Jelenine tetke Danijele, Duškove majke i prijatelja, našli i Zoran Birtašević i Ana Bekuta, koja je u jednom trenutku i zapevala.

Iako se iznova priča o tome da Jelena i Duško nisu u dobrim odnosima, da nisu zajedno i da porodična slavlja ne proslavljaju u zajedničkom društvu, istina je izgleda drugačija, a to pokazuju i snimci koje su fudbaler, ali i ostali gosti sa rođendana, objavili na društvenim mrežama.

Na jednom od snimaka Karleuša stoji pored Duška u trenutku kada stiže njegova rođendanska torta, zatim snima Duška i svoju tetku Danijelu dok se vesele, a na jednom od snimaka Karleuša i Tošić i nazdravljaju zajedno.

Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Jelena i Duško su nedavno zajedno proslavili Novu godinu i Božić. Oni se dugo vrmena nisu pojavljivali zajedno na događajima, kao ni na fotografijama i snimcima, ali se od nove godine to promenilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije