"SPREMAM ALBUM CECI": Marina Tucaković otkrila detalje

Novosti online

04. 01. 2021. u 16:33

СПРЕМАМ АЛБУМ ЦЕЦИ: Марина Туцаковић открила детаље

Foto: P. Milošević

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović priprema novi album sa svojim saradnicima Marinom Tucaković i Damirom Handanovićem, i da joj je namera da ga objavi na svoj rođendan 14. juna, a Marina je sada to i potvrdila, ali i iznela još nekoliko detalja.

- Ono što mogu da kažem da se album sprema, čekam muziku, pa da počnem sa pisanjem tekstova. Uželela sam se posla premda sam zbog bolesti bila sprečena da radim ono što volim. Ceca je još prošle godine htela da pokrene rad na albumu, ali moje zdravstveno stanje to nije dozvoljavalo, tako da je album bio odložen do daljnjeg. Ceca je, naravno, kao moja prijateljica to razumela i bilo joj je važno samo da budem dobro -  rekla je Tucakovićeva i dodala:

 

- Reći ću vam samo da će album biti u Cecinom dobro poznatom maniru, naravno, biće i iznenađenja, ali ne mogu da vam kažem kada će tačno biti objavljen. Vidite i sami kakvo je stanje povodom pandemije korona virusa, tako da zaista ne bih ništa da prejudiciram, ali znam da je Cecina želja da on bude objavljen za njen rođendan 14. juna - rekla je Tucaković za Objektiv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)