OPERISANA POZNATA SRPSKA VODITELJKA: Stanje joj se pogoršalo nakon pada niz stepenice! (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 15:10

ОПЕРИСАНА ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА: Стање јој се погоршало након пада низ степенице! (ФОТО)

nina_radulovic_officiall

VODITELJKA Nina Radulović preležala je korona virus tokom leta zbog čega je bila u bolnici, a nakon toga imala je još jedan zdravstveni problem.

Naime, Nina se dugi niz godina borila sa diskus hernijom, zbog čega je nedavno operisana i sada je u procesu oporavka.

Nakon što se oporavila od virusa, povredila se kada se okliznula i pala niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala, pa je morala na operaciju pre nego što je to planirala.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - objasnila je Nina odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu i dodala:

- Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana.

Nina je zatim detaljnije opisala kakve je probleme imala.

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka. Dva neurohirurga kod kojih sam bila nisu imali dilemu da treba da se operišem - pojasnila je voditeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)