OPERISANA POZNATA SRPSKA VODITELJKA: Stanje joj se pogoršalo nakon pada niz stepenice! (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 15:10

VODITELjKA Nina Radulović preležala je korona virus tokom leta zbog čega je bila u bolnici, a nakon toga imala je još jedan zdravstveni problem.

ОПЕРИСАНА ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА: Стање јој се погоршало након пада низ степенице! (ФОТО)

nina_radulovic_officiall

Naime, Nina se dugi niz godina borila sa diskus hernijom, zbog čega je nedavno operisana i sada je u procesu oporavka.

Nakon što se oporavila od virusa, povredila se kada se okliznula i pala niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala, pa je morala na operaciju pre nego što je to planirala.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - objasnila je Nina odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu i dodala:

- Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana.

Nina je zatim detaljnije opisala kakve je probleme imala.

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka. Dva neurohirurga kod kojih sam bila nisu imali dilemu da treba da se operišem - pojasnila je voditeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)