"KAKVO CRNO POMIRENJE": Tanja Savić uživo o odnosu sa suprugom - Dušan mi ne dozvoljava da čujem decu!

Novosti online

05. 12. 2020. u 20:09

КАКВО ЦРНО ПОМИРЕЊЕ: Тања Савић уживо о односу са супругом - Душан ми не дозвољава да чујем децу!

Foto: Printscreen

PEVAČICA Tanja Savić nedavno je izazvala burne reakcije informacijom da se pomirila sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

Oni su se našli u centru skandala nakon što je Dušan njihove sinove odveo u Australiju bez njenog znanja, a mesecima su trajale njihove međusobne prozivke.

Tanja je zato odlučila da večeras održi lajv na svom profilu na Instagramu i progovori o svemu.

NJoj su pratioci postavljali razna pitanja, a najviše ih je zanimalo to u kakvim su sada odnosima ona i Dušan, te da li se čuje sa decom.

- Da li se čujem sa njim? Pa ljudi, on je otac moje dece, deca su kod njega, moramo se čuti. Ja da bih se čula sa decom, moram se čuti sa njim - rekla je Tanja.

Neko je onda pitao da li će ići u Australiju, na šta je ona burno reagovala.

- Ne, ja neću ići u Australiju, to sam 100 puta rekla. Ne pada mi na pamet. Pa, jel idu avioni sad? Ko razume, shvatiće - odbrusila je pevačica.

Foto: Printskrin

 

Na pitanje da li se pomirila sa mužem, definitivno je rekla:

- Pa naravno da nisam, to je izmišljotina. Mi imamo decu, ja zbog dece moram da budem u kontaktu sa njim, ali kakvo crno pomirenje… Ja decu nisam videla osam meseci.

Ona je otkrila i da li se sada nešto promenilo.

- Pa sa decom se nisam čula dva dana, ja sam mislila da će se sada nešto promeniti, ali nije. Otac im je oduzeo mobilne telefone, na fiksni se nisu javili, tako da…”, rekla je ona utučeno.

Na kraju se videu priključila i njena koleginica Jana Todorović, a Tanja joj je tražila da joj otpeva svoju pesmu u kojoj se ona potpuno pronalazi.

- Ne, nikad nisam bila srećna pretvarala sam se samo da bi u kući bio mir. Ne, nikad nije bilo dobro trpela sam sve, ti si za mene bio crni vir - deo je Janine pesme “Patila sam ja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)