DAJANA PEVA I GAJI RUŽE: Najavila povratak na estradu posle sedam godina

V.N.

05. 12. 2020. u 13:10

POSLEDNjA mis Jugoslavije, Slavica Tripunović Dajana, koja će uskoro proslaviti 46. rođendan, najavila je da se posle sedam godina vraća na muzičku scenu, i to sa novim hitom.

ДАЈАНА ПЕВА И ГАЈИ РУЖЕ: Најавила повратак на естраду после седам година

Foto ATA Images

Zbog novonastale situacije sa pandemijom korone, imala je više nego dovoljno vremena da izabere povratničku kompoziciju, koju ovih dana snima u studiju.

- Skoro da je gotova, ali još ne želim da otkrivam detalje - rekla je Dajana, koja je svojevremeno snimila nekoliko albuma i stigla da učestvuje u rijalitiju "Farma".

- Prošlo je sedam godina od moje poslednje pesme, ali, uz biznis sa cvećem, kojim se bavim, godine mi brzo prolaze. Trudim se da ne razmišljam o tome koliko se vreme promenilo, ali primećujem to po svom sinu Aleksi, koji sada ima 15 godina. U principu, po njemu delim vreme - na pre i posle njega.

Inače, Dajana proizvodi cveće, uglavnom ruže, poslednjih 17 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)