JOVANA JOKSIMOVIĆ DOBILA NOVI POSAO: Evo da li će Srđan biti uz nju i na kojoj televiziji će raditi

Novosti online

12. 11. 2020. u 19:55

Jedno od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji, voditelj i novinar Jovana Jokisimović, počinje da radi na televiziji K1.

ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ ДОБИЛА НОВИ ПОСАО: Ево да ли ће Срђан бити уз њу и на којој телевизији ће радити

Foto: Instagram

Naime, Jutarnji program koji ona radi emitovaće se pet dana u nedelji, a u toku je proces pravljenja njenog studija i okupljanje profesionalne ekipe koja će biti deo tog projekta.

Srđan Predojević, koji je na svim televizijama ovaj program vodio sa Jovanom, neće više biti u paru sa Jovanom i neće raditi na televiziji K1.

Ono što se šuška jeste da Predojević nije hteo da nastavi sa radom na televiziji, već da se njegova karijera nastavi u nekom skroz drugom pravcu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena