DŽORDŽ SE VERIO DANIJELOM: Bivša striptizeta uskoro postaje nova NBA snajka

V. N.

08. 11. 2020. u 21:15

SRPSKA Kim Kardašijan, kako zovu Danijelu Rajić (29), devojku košarkaša LA Klipersa Pola Džordža (30), konačno je zaprošena, nakon sedam godina veze i dve ćerke koje mu je rodila.

ЏОРЏ СЕ ВЕРИО ДАНИЈЕЛОМ: Бивша стриптизета ускоро постаје нова НБА снајка

Foto Instagram/danielarajic

Buduća NBA snajka, rođena je u Kvinsu, a svojevremeno je radila kao go-go igračica, odnosno striptizeta, na Floridi. Pola je upoznala u Majamiju, ali im je odnos u početku bio vrlo turbulentan. Naime, kada je Danijela prvi put ostala u drugom stanju, košarkaš je negirao da je otac deteta, pa ga je tužila sudu.

Po rođenju ćerke Olivije (6), DNK test je potvrdio da je Džordž otac devojčice. Usledila je nova Danijelina tužba, zbog navodne priče da joj je on nudio milion dolara da pobaci dete. Košarkaš je uzvratio tužbom, tražeći starateljstvo nad devojčicom. Nakon suđenja, uspeli su da obnove vezu i dobili još jednu ćerku Natašu (3).

Danijela je srpskog porekla, vezana je za našu zemlju, a ćerke redovno vodi u srpsku crkvu. Pre neki dan je na "Instagramu" napisala da je Kosovo Srbija. Mada joj verenik igra za LA Kliperse, Rajićeva navija za Partizan. Inače, ona zajedno sa izabranicom košarkaša Patrika Patersona, Sarom, ima svoju kolekciju kupaćih kostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri