VAŠA MAMA HOĆE DA UMRETE OD KORONE: Tanja Savić otkrila najporesnije detalje sedmomesečne agonije - Sinovi su me udarali pesnicama!

Novosti online

31. 10. 2020. u 17:43

ВАША МАМА ХОЋЕ ДА УМРЕТЕ ОД КОРОНЕ: Тања Савић открила најпоресније детаље седмомесечне агоније - Синови су ме ударали песницама!

Foto: Printskrin

PEVAČICA Tanja Savić i dalje prolazi kroz agoniju zbog borbe za decu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

Ona je sada iznela potresne detalje iz njihovog odnosa, te je otkrila kako je sve izgledalo neposredno pre nego što su joj sinovi odvedeni. 

- Rekao je deci da sam ja sakrila pasoše. Ja jesam sakrila pasoše jer je on to jednom već uradio, odveo je decu. Tada sam, naravno, potrčala za decom jer nisam želela da ih izgubim. On je mislio da će i ovog puta biti tako. Rekla sam imam 35 godina i jedan život, epa nećeš više tako da radiš sa mnom. Vrlo je teško odupreti se", ispričala je ona i dodala:

- Rekao je deci: Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka". I onda su deca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju... Oba sina moja, vikali su:

- Vrati pasoše, mrzimo te. Ja sam samo mislila, deco shvatićete jednog dana. Nisam mogla da im objašnjavam, šta da im kažem. Oni su mali, videćete ko je vaš otac, a ko vaša majka. Sada oni mogu ovo i da gledaju. Želim da im kažem da ih volim i da ću se boriti za njih - kroz suze je rekla Savićeva u "Magazinu In".

Ona je istakla da joj suprug nije uništio život, ali da je to nameravao, pa je ispričala detalje jednog od njihovih razgovora koji su potresli sve.

- Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao:

- Je li, jesi li ti to u bolnici?", ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo belo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: "Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gde su sada tvoji roditelji da te teše? - govori Tanja i dodaje:

- Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred decom, onako maliciozno pitanje: "Gde su tvoji roditelji da te štite, da te teše? - ja sam tad sebi rekla:

- Nećeš više da plačeš, ne da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš".

Nastavila sam svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru, sve će otići u moju korist. Ovo traje skoro sedam meseci, samo što sam ja ćutala - rekla je Tanja u emisiji "Magazin In". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)