JOVANA JOKSIMOVIĆ NAŠLA NOVI POSAO! Mesec i po dana nakon otkaza novi angažman - Srđana za sada uopšte ne spominje

Novosti onlajn

28. 10. 2020. u 12:08

ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ НАШЛА НОВИ ПОСАО! Месец и по дана након отказа нови ангажман - Срђана за сада уопште не спомиње

Foto: Printscreen

JOVANA Joksimović uveliko priprema jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik njen suprug Željko Joksimović. S druge strane, Srđan Predojević je i dalje nezaposlen

Kako se saznaje Željko Joksimović zaposlio je suprugu Jovanu na svojoj televiziji! Ona će uskoro na K1 početi da vodi jutarnji program, i to bez kolege i kuma Srđana Predojevića, sa kojim je radila punih 15 godina.

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - priča izvor blizak Joksimovićima.

Jovana uveliko priprema svoju emisiju, a prvi put će se pred kamerama K1 pojaviti najkasnije krajem godine.

- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje - priča izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića:

- Ne znam da li planira da pozove Srđana da joj se pridruži. Kako zasad stoje stvari, on je izvisio.

Foto: Printskrin

Na sastancima

- Na sastanku sam, čućemo se kasnije - rekla je voditeljka na pitanje da li je ova informacija tačna.

Srđan Predojević, sa druge strane, kaže da još nije našao posao.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas - rekao je voditelj.

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedno su vodili jutarnji program na RTS, potom na Pinku, a poslednje dve godine na Prvoj, gde su sredinom septembra dobili otkaz. Direktor RTS Dragan Bujošević tada je želeo da zaposli samo Jovanu, ali je ona to odbila jer nije bila zadovoljna platom koju joj je ponudio. Srđan nije dobio poziv od Javnog servisa zbog sukoba s pojedinim kolegama i urednikom.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)