ODLOŽENO DO APRILA 2021: Premijera novog DŽejmsa Bonda

Tanjug

02. 10. 2020. u 23:01

PREMIJERA najnovijeg nastavka filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu, "Nema vremena za umiranje", biće odložena za april iduće godine, najavili su producenti na Tviteru.

ОДЛОЖЕНО ДО АПРИЛА 2021: Премијера новог Џејмса Бонда

Foto: Tanjug/AP

Očekuje se da će film, u kojem Danijel Krejg glumi agenta 007, u bioskopima naći 2. aprila 2021, godinu dana kasnije nego što je prvobitno planirano.

Premijera filma odložena je još u martu, kada je pandemija korona virusa tek počela da hvata zamah.

Potom je planirano da premijera filma bude u Velikoj Britaniji 12. novembra i u SAD 20. novembra.

Odluka o novom odlaganju premijere, kako pišu strani mediji, nije iznenađenje, pogotovo nakon što je broj obolelih ponovo počeo da raste u Njujorku i Los Anđelesu, kao i u Evropi.

Producenti filma želeli su, s obzirom na Bondovu svetsku popularnost, da sačekaju da se publika širom sveta oseti bezbedno pre nego što ponovo krene u bioskope.

"Shvatamo da će svi oni koji vole Bonda biti razočarani, ali s nestrpljenjem čekamo da zajedno iduće godine gledamo 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu," rekli su producenti filma "Nije vreme za umiranje".

Slavnog agenta u poslednjem nastavku glumi Denis Krejg, a njegovog protivnika Rami Malek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)