SUD PRESUDIO: Ceca oslobođena optužbi po krivičnoj prijavi Jelene Karleuše

Novosti online

01. 10. 2020. u 23:33

СУД ПРЕСУДИО: Цеца ослобођена оптужби по кривичној пријави Јелене Карлеуше

Foto: N. Skenderija

FOLK zvezdu Cecu Ražnatović Prvi osnovni sud u Beogradu oslobodio je optužbi po privatnoj krivičnoj tužbi Jelene Karleuše.

Naime, Karleuša je svojevremeno izjavila da Ceca Ražnatović stoji iza ubistva Zorana Davidovića Ćande, zbog čega je Ceca odmah podnela krivičnu prijavu protiv nje za iznošenje laži.

U toku glavnog pretresa na kojem je Jelena Karleuša prisustvovala sa advokatima, kao i Ceca, sudija je upitala Cecu da li može da pretpostavi zbog čega je Jelena Karleuša iznela ovakve optužbe na njen račun.

Kao odgovor na pitanje sudije, Ceca je izjavila da je samo narcisoidna i psihički poremećena osoba mogla da takvu stvar izjavi u javnosti.

Kao što je to praksa, izjava Ražnatovićeve je uneta u zapisnik. Karleuša je tri meseca kasnije podnela privatnu krivičnu tužbu zbog toga što je Ceca izjavila u zapisniku i odgovorala na pitanje sudije, a nekoliko meseci kasnije održan je sudski proces.

Tada je sud oslobodio Cecu optužbi po privatnoj tužbi Jelene Karleuše. Na ovu presudu, Kareluša ima pravo da uloži žalbu.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)