JAPANSKA GLUMICA IZ HORORA RING: Nađena mrtva u svom stanu

Tanjug

27. 09. 2020. u 21:04

ЈАПАНСКА ГЛУМИЦА ИЗ ХОРОРА РИНГ: Нађена мртва у свом стану

Ilustracija policija Foto P. Milošević

ČETRDESETOGODIŠNjA japanska glumica Juko Takeuči nađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

Policija je počela istragu, a prema pisanju medija, ova nagrađivana glumica, majka dvoje dece, najverovatnije je izvršila samoubistvo.

Telo glumice je našao njen suprug, takođe glumacTaiki Nakabajaši, a lekari u bolnici su mogli samo da konstatuju njenu smrt, prenosi Bi-Bi-Si.

Takeuči je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi u čuvenom japanskom horor filmu "Ring" iz 1998. godine. Svetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji "Mis Šerlok“ u produkciji HBO.

Iako još nije zvanično potvrđeno da je glumica sebi oduzela život, ovo je još jedan od mnogobrojnih slučajeva samubistava poznatih, talentovanih ljudi u Japanu.

Početkom ovog meseca samoubistvo je izvršila poznata japanska glmuica Sei Ašina, a u julu glumac Haruma Miura i rvačcka zvezda Hana Kimura u maju, navodi Bi-Bi-Si.

Japan ima jednu od najviših stopa samoubistava na svetu, iako nanoviji podaci pokazuju da je u opadanju broj onih koji oduzimaju sebi život od kada su uvedene preventivne mere 2015. godine, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)