KO JE PEVAČICA UHAPŠENA NA GRANICI: Predstavlja se kao poslovna žena, voli plastične operacije i da se slika gola! (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2020. u 23:15

KOSOVSKA pevačica Fjola Morina danas je privedena pod sumjom da je htela nelegalno da prenese vatreno oružje preko granice.

КО ЈЕ ПЕВАЧИЦА УХАПШЕНА НА ГРАНИЦИ: Представља се као пословна жена, воли пластичне операције и да се слика гола! (ФОТО)

Foto: Instagram

Albanska policija joj je na graničnom prelazu Morina pronašla pištolj u torbi, a nakon pretresa vozila još jedan pištolj u gepeku, koji je izgledao kao upaljač. Ko je zapravo Fjola Morina i kakve veze ima sa kriminalom?

Fjola Morina je albanska pevačica, rođena 17. aprila 1986. godine u Prištini. Proslavila se hitom "Je*ena ku*ka", ali od muzike je možda još upečatljiviji njen fizički izgled: ona prosto obožava plastične operacije, što nikad nije krila. Takođe, uživa u tome da se slika i pojavljuje obnažena, čak i na Instagramu.

Vrlo rano se udala, brak se završio neslavno, a iz njega ima kćerku. Ubrzo se ponovo zaljubila i ostala u drugom stanju, ali je sa partnerom raskinula pre nego što je rodila drugu kćerku.

Talenat za muziku nasledila je od majke i ako je pevanjem počela da se bavi iz hobija, brzo se proslavila. Prvo je nastupala na festivalima, a pesme je predstavljala i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je me e sigurte kur ta kane friken sesa kur te duan! New song tomorrow, Stay tuned! ❤

A post shared by Fjolla Morina (@fjolla.morina) on Jul 29, 2019 at 9:50am PDT

Njeni letnji hitovi imaju i po 10 miliona pregleda na YouTube-u, a uglavnom snima sa rep izvođačima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nace Nace... So soon👅 Wait for it!

A post shared by Fjolla Morina (@fjolla.morina) on Jul 28, 2019 at 6:59am PDT

Na Instagramu se predstavlja i kao poslovna žena koja se pored muzike bavi i modom: kreira luksuzne haljine za devojčice, a modni brend joj se zove "Alayah". Za potrebe modnih kampanja, neretko se i slika sa kćerkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raising the bar since forever #kape💣

A post shared by Fjolla Morina (@fjolla.morina) on Aug 27, 2020 at 12:00pm PDT

Iako se još uvek ne zna tačno kako je i da li je uopšte umešana u trgovinu oružjem, Fjiola se, kako prenose albanski mediji, nije bunila prilikom hapšenja, njen slučaj se procesuira i u ponedeljak bi sud u Kukesu trebalo da donese odluku o tome šta će biti sa njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💦💦💦

A post shared by Fjolla Morina (@fjolla.morina) on Sep 9, 2020 at 10:59am PDT

Ako je optuže za krijumčarenje oružja preko granice, mogla bi da dobije kaznu od 10 do 20 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati