EVO ZAŠTO JOVANA I SRĐAN NAPUŠTAJU PRVU: Čuveni voditeljski par dao otkaz

Novosti online/Kurir

17. 09. 2020. u 22:05

ЕВО ЗАШТО ЈОВАНА И СРЂАН НАПУШТАЈУ ПРВУ: Чувени водитељски пар дао отказ

Foto: Instagram

Jovana Joksimović i Srđan Predojević danas su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva".

Kako piše Kurir, menadžer je tražio da drugi voditelj emisiju vodi petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su dali otkaz.

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu". Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Brankica

18.09.2020. 10:17

Šteta,baš šteta!!! Prva je bila prepoznatljiva po njima. Divan voditeljski par, sa stilom, TV prvu sam zbog njih gledala, jako mi je žao, znate li gde odlaze?

minka52

21.09.2020. 16:23

Bilo mi je zadovoljstvo gledati ih. Gledaću ih i dalje ma gde bili. Takav tandem zadržava gledanost tv tamo gde su oni, tako će i dalje biti. Stas. glas, obrazovanje, rečitost, informisanost, spretnost i spremnost da se stvari nazovu svojim imenom. Takvih malo ima , svaka čast svima. Neka se i drugi oprobaju pa uporedite. Život teče dalje

Ruzica

28.09.2020. 17:44

Bili su odlicni oboje. Prva TV je mnogo izgubila sto ih je otpustila. Gledacemo ih opet na ma kojoj TV ini bili. Oni su pravi profesionalci i niko nece moci da ih zameni. Prvoj TV ce opasti rejting!