"SROZALA SI SE NAJNIŽE MOGUĆE, BRUKA": Jadranka Barjaktarović nakon skandala jednim statusom napravila haos na "Fejsbuku" (FOTO)

Novosti online

08. 09. 2020. u 16:15

PEVAČICA Jadranka Barjaktarović oglasila se na "Fejsbuku", nakon što joj je "Instagram" profil ugašen zbog provokacija i govora mržnje.

СРОЗАЛА СИ СЕ НАЈНИЖЕ МОГУЋЕ, БРУКА: Јадранка Барјактаровић након скандала једним статусом направила хаос на Фејсбуку (ФОТО)

Foto: P.Milošević

Barjaktarović se našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a danas joj je ugašen zvaničan Instagram nalog zbog provokacija i govora mržnje, budući da je veliki broj korisnika prijavio pevačicin profil nakon pomenutog nastupa.

Jadranka se nakon toga oglasila na Fejsbuku.

- Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil... Voli vas Jaca - napisala je pevačica, a ova njena objava izazvala je lavinu reakcija.

Foto: Printskrin Facebook

Naime, mnogi su je u komentarima osudili zbog postupka na nastupu u Podgorici.

- Kako te nije sramota, u Srbiji zarađuješ hleb, a pevaš protiv Srbije", "Bruka", "Srozala si se najniže moguće - pisali su joj pratioci.

Podsetimo, Jadranka je nakon ovog skandala za "Blic" ispričala zašto je otpevala pomenute stihove u izmenjenom obliku.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - rekla je pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati