MILI STIGAO U ZVEZDANI TIM: "Grand produkcija" predstavila proverenog autora kao pojačanje

M.Ć.

07. 09. 2020. u 07:10

MUZIČKI producent i vođa benda "Miligram" Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje "Grand produkcije".

МИЛИ СТИГАО У ЗВЕЗДАНИ ТИМ: Гранд продукција представила провереног аутора као појачање

Foto ATA Images

Pored toga što će, kako se navodi, svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo serijala "Zvezde Granda".

Mili, kako se navodi, dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije "Granda", a u novi ciklus "Zvezda Granda" donosi osveženje. Vodiće grupu od 120 novih takmičara, koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika, sve kako bi izborili svoje mesto u ovom nadmetanju. Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju potencijal da postanu velike zvezde.

Milić je naglasio:

- "Grand produkcija" se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću, i drago mi je što postajem deo kompanije. Pratio sam sve ono čime su se bavili, i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem, a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred. Zajednički cilj je da se "Grand produkcija" podigne na jedan viši nivo.

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", uzvraća komplimentima na račun "novajlije":

- Domaća scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena. Veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis. Zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u "Grand", i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju - kako u Srbiji, tako u inostranstvu.

U saopštenju "Grand produkcije" se još ističe:

- Mili je, tokom svoje karijere, pokazao da voli promene, i da je uvek korak ispred. Verujemo da će njegov dolazak u "Grand" označiti početak jedne nove epohe u razvoju produkcije, uz dosta novih zabavno-muzičkih sadržaja sa kojima ćemo izaći pred gledaoce, ne samo u Srbiji i regionu, već i u drugim evropskim zemljama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)