EMILIJIN PUT DO USPEHA UZ GATANJE I MRAČNE TAJNE: Jelena Grujičić o glavnoj ulozi u seriji "Pevačica"

Jl. B.

06. 09. 2020. u 10:30

MLADA Jelena Grujičić stala je pred kamere još prvog dana snimanja serije "Pevačica", u režiji Miloša Kodema.

ЕМИЛИЈИН ПУТ ДО УСПЕХА УЗ ГАТАЊЕ И МРАЧНЕ ТАЈНЕ: Јелена Грујичић о главној улози у серији Певачица

Foto: V. Danilov

Najava serije, čiji su autori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, zaintrigirala je javnost u Srbiji jer je inspirisana četiri godine nerešenim ubistvom folk pevačice Jelene Marjanović.

- Bila sam veoma uzbuđena jer period koji sam imala za pripremu nije bio veliki. Ovakav scenario nisam čitala ranije i samim tim mi je nepoznata teritorija, pa mi je bilo uzbudljivo. Imala sam dosta strahova i treme, koji su uvek prisutni. Prvi dan snimanja je baš bio vatreno krštenje. Samo sam se pustila i bacila u vodu, a sad nekako plivam i pokušavam da dajem svaki dan svoj maksimum - priča, za "TV novosti", Jelena Grujičić, koja tumači glavnu junakinju Emiliju Mladenović.

- Ona je mlada devojka koja pokušava da ostvari pevačku karijeru u velikom gradu. To joj ne uspeva baš najbolje, pa se potpomaže raznim sredstvima da dograbi svojih pet minuta slave. Emilija ima velike motive iza toga, a to nisu samo uspeh i slava. Veoma mi je drago da sam dobila ovakvu priliku.

Mistični ambijent seta čini mnoštvo kandila, ikona, sveća i karata za gatanje sudbine. Na pitanje da li je moguće vradžbinama ili nečim onostranim prizvati sreću za uspeh, Jelena Grujičić ističe da ne veruje u takve stvari, ali da "veruje u Boga i u višu silu koja te prati i čuva onoliko koliko veruješ u sebe".

Foto: V. Danilov

Sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka suočava se i glavni junak, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), koji rasvetljava slučaj ubistva Emilijine suparnice Ivane Lazić, koju glumi popularna pevačica Milica Pavlović.

- Ne znam kako ću odglumiti pevačicu s obzirom na to da moram da dostignem Miličine kvalitete, što mislim da je nedostižno jer je ona savršena u svom poslu - kaže Jelena i dodaje da je to veliki izazov za nju. - Muzikom se ne bavim, iako dolazim iz muzičke porodice. Svi sviraju neki instrument ili pevaju, tako da imam sudije koji primete i najmanju grešku. Nisam se ranije interesovala za pevanje, mada kažu da imam dara, ali trudim se da ga usavršim. Što se tiče instrumenata, moj otac svira harmoniku, a i ja takođe. Sviraću je i u seriji "Pevačica", što će biti moje povezivanje sa korenima i mali omaž porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!