PRVI PUT NAKON SMRTI SUPRUGA: Saučešće mi je izjavio samo venčani kum

V.N.

24. 08. 2020. u 09:23

UDOVICA Rajka Dujmića, Snježana, u prvoj ispovesti od smrti muža, na RTL rekla je da joj je saučešće izjavio samo jedan član "Novih fosila".

ПРВИ ПУТ НАКОН СМРТИ СУПРУГА: Саучешће ми је изјавио само венчани кум

Foto "Fejsbuk"/Snježana Dujmić

Snježana Dujmić - Saučešće mi je izjavio moj venčani kum, gitarista Vladimir Kočiš Zec - izjavila je  - Sanja Doležal i Marinko Kolnago nisu. Nijednom me nisu pozvali da me podrže kada se desila nesreća, niti su me pozvali da izjave saučešće kada su čuli da je Rajko umro. Ja njih znam 33 godine, kao i Rajka. Ne bih im spustila slušalicu. U tim trenucima nema ljutnje.

Objasnila je da je mislila da može da donira Rajkovo srce, da nastavi da kuca u nekom drugom, ali to nije bilo moguće, te je u dogovoru sa Rajkovim sinom Tinom, odlučila da donira Dujmićeve bubrege. Takođe, kazala je da je pre nesreće Rajko oprao baš sve stvari, kako bi se pohvalio da je vredan. Ostala je, kaže, neoprana samo jedna majica koja ima njegov miris:

- Nije košulja plava, ali sve drugo je baš kao u pesmi koju je napisao. Ta crvena majica i naš pas Tara su mi najveća uteha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja