NIJEDNOJ ŽENI OVO NE TREBA DA SE DESI Nikolina Pišek: NEĆU da ĆUTIM!

Novosti online

sreda, 12. 08. 2020. u 13:39

НИЈЕДНОЈ ЖЕНИ ОВО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ Николина Пишек: НЕЋУ да ЋУТИМ!

Foto: Printskrin

NIKOLINA Pišek nakon drame u Kaštelu oglasila se putem društvene mreže Instagram pa "pozdravila" i "hejtere" koji su je obasipali raznim komentarima onlajn

Istakla je da im je zahvalna jer su oni "ogledalo segmenta društva koje moramo da menjamo da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu."

"Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan-danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana", poručila je Nikolina na Instagramu.

Foto: Printskrin

"A mogla sam samo klimnuti glavom i reći neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih", završila je voditeljka.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Nikolina Pišek i njen suprug doživeli su veliku neprijatnost u Kaštelu kada su ih vlasnici luksuzne vile, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra, uz policiju izbacili, dok su, kako je voditeljka navela, ostali bez bez stvari koje su ostale u pomenutnoj kući u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Uz to, prema Nikolininim rečima, suprug je dobio i povrede, dok je ćerka zbog stresa završila u Hitnoj.

Foto: Printskrin

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Svetlana

12.08.2020. 14:29

Ma ,sram te bilo,nije te stid da narodu koji zivi "na lastis" pricas kako si rentirala vilu za 20.000(DVADESET HILJADA EVRA) za dve nedelje i jos se licemerno zahvaljujes "hejterima"! Eto ti tvoje Hrvatskei uzivaj,aline si pamet ljudima koji ne mogu da mrdnu iz drzave ,kako si ti jadna! Zapravo,u pravu si!

Milioner iz komsiluka

12.08.2020. 21:45

@Svetlana - @Svetlana -luzerko.Zasto bi je bilo sramota,ukoliko poseduje legalno novac..Posteno zaraditi novac ili steci ga na legalan i dozvoljen nacin nije sramota..Nije sramota biti nesposoban zaraditi ga..Sramota je biti glup i zavidan..