NIJEDNOJ ŽENI OVO NE TREBA DA SE DESI Nikolina Pišek: NEĆU da ĆUTIM!

Novosti online

12. 08. 2020. u 13:39

NIKOLINA Pišek nakon drame u Kaštelu oglasila se putem društvene mreže Instagram pa "pozdravila" i "hejtere" koji su je obasipali raznim komentarima onlajn

НИЈЕДНОЈ ЖЕНИ ОВО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ Николина Пишек: НЕЋУ да ЋУТИМ!

Foto: Printskrin

Istakla je da im je zahvalna jer su oni "ogledalo segmenta društva koje moramo da menjamo da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu."

"Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan-danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana", poručila je Nikolina na Instagramu.

Foto: Printskrin

"A mogla sam samo klimnuti glavom i reći neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih", završila je voditeljka.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Nikolina Pišek i njen suprug doživeli su veliku neprijatnost u Kaštelu kada su ih vlasnici luksuzne vile, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra, uz policiju izbacili, dok su, kako je voditeljka navela, ostali bez bez stvari koje su ostale u pomenutnoj kući u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Uz to, prema Nikolininim rečima, suprug je dobio i povrede, dok je ćerka zbog stresa završila u Hitnoj.

Foto: Printskrin

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)