BIKOVIĆ JE IMAO TEŠKO DETINJSTVO: NJegovoj porodici su oduzeli sve - danas vodi računa o svakom dinaru!

Novosti online

11. 08. 2020. u 20:13

MILOŠ Biković trenutno odmara moru u Hrvatskoj, a sada je otkrio kako provodi vreme na letovanju. Ipak, glumac je odlučio i da progovori o detinjstvu koje nije bilo lako.

БИКОВИЋ ЈЕ ИМАО ТЕШКО ДЕТИЊСТВО: Његовој породици су одузели све - данас води рачуна о сваком динару!

Foto: P. Mitić

- U svakoj nevolji treba pronaći dobru stranu pa sam tako i ja iskoristio pauzu uzrokovanu pandemijom korona virusa da se napokon malo odmorim. Na žalost, priznajem da sam radoholičar - rekao je Miloš za hrvatsko izdanje magazina "Gloria", te dodao da osim što čita knjige i druži se s prijateljima, svakodnevno u teretani barem sat i po trenira mišiće za povratak ulozi kriminalca Petra Maraša u filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje", koji počinje da snima odmah nakon letovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vot эto utro 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- Na prvu, to je laskavo, no zapravo je periferno. Izgled je nekakav ukras, koji je, kao i svi ostali ukrasi, beznačajan ako se iza njega ne krije sadržaj - rekao je Biković za pomenuti medij.

Kako je ispričao, detinjstvo mu nije bilo lako, te se s porodicom zbog rata, inflacije i nemaštine selio po celom Beogradu.

Zato je danas, kako je naveo, pažljiv s novcem. Miloš je nedavno o tome pričao i za ruske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vot эto utro 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- Od prvog velikog honorara majci sam kupio stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. NJoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac nedavno u intervjuu za rusko izdanje magazina "Esquire".

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)