BIKOVIĆ JE IMAO TEŠKO DETINjSTVO: Njegovoj porodici su oduzeli sve - danas vodi računa o svakom dinaru!

Novosti online

11. 08. 2020. u 20:13

БИКОВИЋ ЈЕ ИМАО ТЕШКО ДЕТИЊСТВО: Његовој породици су одузели све - данас води рачуна о сваком динару!

Foto: P. Mitić

MILOŠ Biković trenutno odmara moru u Hrvatskoj, a sada je otkrio kako provodi vreme na letovanju. Ipak, glumac je odlučio i da progovori o detinjstvu koje nije bilo lako.

- U svakoj nevolji treba pronaći dobru stranu pa sam tako i ja iskoristio pauzu uzrokovanu pandemijom korona virusa da se napokon malo odmorim. Na žalost, priznajem da sam radoholičar - rekao je Miloš za hrvatsko izdanje magazina "Gloria", te dodao da osim što čita knjige i druži se s prijateljima, svakodnevno u teretani barem sat i po trenira mišiće za povratak ulozi kriminalca Petra Maraša u filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje", koji počinje da snima odmah nakon letovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vot эto utro 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- Na prvu, to je laskavo, no zapravo je periferno. Izgled je nekakav ukras, koji je, kao i svi ostali ukrasi, beznačajan ako se iza njega ne krije sadržaj - rekao je Biković za pomenuti medij.

Kako je ispričao, detinjstvo mu nije bilo lako, te se s porodicom zbog rata, inflacije i nemaštine selio po celom Beogradu.

Zato je danas, kako je naveo, pažljiv s novcem. Miloš je nedavno o tome pričao i za ruske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vot эto utro 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- Od prvog velikog honorara majci sam kupio stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac nedavno u intervjuu za rusko izdanje magazina "Esquire".

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

jovke

11.08.2020. 20:42

Dečko je rođen 1988 godine, četrdeset godina posle komunističkih otimačina. Možda je nekom dedi nešto oduzeto, ali ni njegovi roditelji verovatno nisu tada ni bili rođeni. Bilo bi lepo da kaže da je teško živeo jer mu je majka bila razvedena, a otac izgleda nije davao izdržavanje za dete. A početkom devedesetih svi smo teško živeli, pa i on kao mali dečkić. Ali ovako je patetičnije ...